Сергій Таран

Українська кіберспортивна організація NAVI випустила анонс змін у молодіжних складах, наразі в академії немає гравців із РФ.

Як і передбачалося, причиною цього рішення є війна, яку Росія почала проти України. Організація заявила, що вона пропонувала хлопцям переїхати до іншої країни, але через юний вік це проблематично. Тепер Народжені Перемагати планують зосередитись на розвитку українських талантів.

«24 лютого Росія напала на Україну. Вона вбиває наших дітей, жінок, бомбардує наші міста. Ми не можемо залишатися осторонь. У зв'язку з цим, було ухвалено рішення щодо зміни підходу до формування складів нашої академії. Кожному гравцеві було запропоновано релокацію в іншу країну для можливості продовжувати виступати за NAVI. Через юний вік наших академістів це велика проблема, і ми не змушуватимемо нікого приймати рішення насильно. Зараз ми сфокусуємось на роботі з українськими гравцями і будемо йти своїм шляхом, як це було і раніше. Найближчим часом укомплектуємо усі склади академії»

Аміран ami Рехвіашвілі

Організацію залишили: Владислав latt1kk Видрін, Дмитро fe2nk Гладських та Владислав xiELO- Лисов. Також зазначається, що в NAVI Junior повернувся Родіон fear Смик, а до Youth приєднався Артем kensizor Капран.

Нагадаємо, NAVI та AGO зіграли 71 раунд на Mirage.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.