Сергій Таран

Після поразки від Heroic статистика CS:GO ростера української організації NAVI стала 2-1, і за можливість пройти на PGL Major Antwerp 2022 вони зіграли з Vitality.

Проаналізувавши вчорашній провал Народжених Перемагати на Inferno, французько-датський склад вирішив зробити ставку саме на цю карту. Але такий хід виявився помилковим, Андрій B1ad3 Городенський провів із командою роботу над помилками, що дозволило хлопцям виступити набагато краще. NAVI змогли підлаштуватися під опонентів та виграли з рахунком 16:13.

Natus Vincere продовжує стабільно пікати Mirage, і цей матч не став винятком. Традиційно Народжені Перемагати почали за атаку, вони впевнено набрали сім раундів поспіль, але потім віддали вісім та програли бік. Далі NAVI перейшли за захист і розпочалося найцікавіше. Команди постійно обмінювалися раундами та завдяки перемозі у парі складних моментів колектив Олександра s1mple Костильова зміг перемогти з рахунком 16:13.

Після цієї вікторії NAVI точно вийшли на PGL Major Antwerp 2022, але поки невідомо, в яку стадію. Можливо, хлопцям доведеться зіграти ще один матч за влучення у стадію легенд.

Нагадаємо, сadiaN розповів про емоції після перемоги над Natus Vincere.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.