Сергій Таран

CS GO ростер української кіберспортивної організації NAVI у bo1 матчах обіграв мікс QUAZAR, а потім хлопців з OG. Тепер колектив Андрія B1ad3 Городенського має зіграти bo3 матч за путівку на мейджор проти Heroic.

Першою картою став de_ mirage. Народжені Перемагати вдало розпочали за бік атаки, але під кінець половини данці зібралися та змогли вирівняти гру та взяти 7 раундів. За СТ NAVI виграли старт сторони, а Олександр s1mple Костильов зміг витягнути клатч 1в3 у першому збройовому, що дозволило його колективу зміцнитися економічно та вийти на 15 раунд. Потім Heroic стали поступово набирати бали, але Natus Vincere знайшли можливість завершити зустріч із рахунком 11:16.

Потім колективи перейшли на de_inferno. З першого раунду данці показали, що не просто так вибрали карту. Вони впевнено виходили на плент і не давали NAVI стабілізувати економіку, що дозволило Ісмаїлу refrezh Алі і до виграти бік 10:5. За бік атаки теж спочатку домінували Heroic, але за рахунку 14:6 на користь Natus Vincere почали набирати очки. Але камбек Народжених Перемагати не вдалося, вони програли найважливіший раунд і дозволили супротивникам вийти на 15, а потім refrezh зробив все, щоб уникнути допів і перейти на Nuke. Карта закінчилася з рахунком 16:13 на користь команди Данії.

На вирішальній карті Natus Vincere розпочали атаку, вся половина проходила нестабільно, з постійними розмінами раундами. Перший бік закінчився 7:8 на користь датчан і здавалося, що за захист NAVI повинні впевнено перемагати. Але Heroic почали змітати супротивників за Т-бік, часто вигравали близькі ситуації та змогли виграти з рахунком 16:9.

Після цього матчу колектив із Данії перейшов у стадію Legend на PGL Major Antwerp 2022, а у хлопців із NAVI буде ще дві спроби пройти на мажор.

Нагадаємо, FURIA пройшла у стадію Legend на PGL Major Antwerp 2022.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.