Сергій Таран

В цьому матеріалі редакція Players зібрала для своїх читачів дайджест головних новин минулих вихідних.

  • Організація NAVI оголосила про розпуск свого жіночого складу з VALORANT, який грав під тегом NAVI Celestials. Клуб прийняв таке рішення через незадовільні результати у 2023-му році. Організація планує продовжити стежити за розвитком жіночої сцени і може з часом повернутися на неї.
  • Рассел Twistzz Ван Далкен розповів, що вів перемовини з Vitality, але обрав Liquid. Канадець покинув FaZe, так як клуб довго не вступав в перемовини про новий контракт.
  • Данило Dendi Ішутін буде висвітлювати турнір Global Esports Games 2023 з Dota 2 на своєму Twitch. Чемпіонат пройде з 12 до 16 грудня в Ріяді, його організовує Global Esports Federation. Буде вісім збірних — Саудівської Аравії, Казахстану, Бразилії, Сербії, Туреччини, Південної Африки, Малайзії та Австралії.
  • NAVI Javelins програли в гранд-фіналі ESL Impact League Season 4 Finals з CS2. Дівчата поступилися Nigma Galaxy з рахунком 0:2 (13:6 на Inferno та 13:0 на Nuke).
  • B8, NAVI Junior та Monte запрошені на European Pro League Season 15 з Dota 2. Матчі турніру стартують вже сьогодні, 11 грудня.
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.