Сергій Таран

В рамках гранд-фіналу BLAST Premier: Spring Finals 2022 по CS:GO грали NAVI і Vitality. Матч стартував о 19:30 за київським часом.

Першою картою був Mirage, який вибрали Natus Vincere. Перші раундів 10 було відчуття, що французо-данського складу немає на сервері. Але під кінець половини, Народжені Перемагати вирішили пограти швидко, тільки хлопці з Vitality були готові до такого розвитку подій і змогли вийти на рахунок 10:5 на користь NAVI. Після зміни сторін підопічні Денні zonic Соренсена намагалися зробити камбек, але їм не вистачило скилла.

Vitality пікнули Overpass, але вони грали в атаці занадто прямолінійно і передбачувано, що дозволило NAVI виграти 11 раундів поспіль і завершити сторону з рахунком 11:4. За СТ представники французької організації змогли взяти тільки перший збройовий, було помітно, що за рахунок моралі, Народжені Перемагати переїхали супротивників.

BLAST Premier: Spring Finals 2022 показав, що, якщо даному складу NAVI дати більше часу пограти разом, вони зможуть виграти ще не один великий турнір. Віктор somedieyoung Оруджев, який грав за Natus Vincere в якості стендина заслуговує стати повноцінним гравцем колективу.

Підсумки чемпионату
Місця команд

MVP чемпіонату став Олександр s1mple Костильов. Це 20 медаль найкращого гравця турніру в кар'єрі українця і тепер він рекордсмен за цим показником.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.