Сергій Таран

Четвертий тур групи D ESL Pro League Season 15 подарував нам класичне протистояння NAVI – Astralis.

Данці своїм піком вибрали Ancient і він виявився хибним. Це карта, на якій домінує СТ, а саме за цей бік почали народжені перемагати і змогли набрати 12 раундів. За атаку ростеру української організації залишалося довести все до кінця, що вони впевнено зробили, віддавши лише один раунд.

Astralis слабо підлаштувалися під стиль NAVI, а раунди вони взяли лише завдяки індивідуальній грі Крістіана k0nfig Вінеці. Також треба відзначити виступ Андреаса Xyp9x Хойслета, який за всю карту зробив лише два кілли.

Далі команди перейшли на Nuke. Колись це була найкраща карта NAVI, але точно не зараз. Данці чудово контролювали вулицю за захист та «душили» супротивників, не даючи їм нічого зробити там. За атаку Astralis без проблем розкривали плент А, постійно роблячи розкид та швидкий вихід. Так, за рахунку 9:15 Народжені Перемагати почали потроху камбечити, але у вирішальному раунді колектив Лукаса Россандера зібрався та взяв заповітний 16 раунд.

Переможець матчу визначався на Inferno. Astralis розпочали за захист, одразу взяли гру під свій контроль і не дозволяли NAVI взагалі нічого зробити, як наслідок – рахунок першої половини 11:4 на користь данців. Після зміни сторін ініціативу перехопили Народжені Перемагати, зігравши за СТ ще дисциплінованіше і віддавши лише два раунди.

3 квітня Natus Vincere завершать групову стадію протистоянням з Heroic, вони боротимуться за перший рядок. Матч заплановано на 20:30 за київським часом. Також завтра в цей же час зіграють Astralis проти Complexity та вирішать, хто пройде у плей-офф.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.