Сергій Таран

О 21:25 стартував другий матч півфіналу PGL Major Antwerp 2022. У ньому билися ENCE і Natus Vincere.

У 2021 році будь-яка команда боялася грати проти NAVI на Nuke, але в 2022 році все змінилося і Народжені Перемагати стали гірше його грати. ENCE показували відмінну гру на цій локації, тому хлопці вирішили пікнути цю карту, але помилилися.

Ще в матчі з Heroic Natus Vincere прекрасно зіграли Nuke і показали, що вони знову відмінно почуваються на нім. Представники фінської організації провалилися в атаці і змогли взяти тільки чотири раунди. Так як після зміни сторін NAVI вели з рахунком 11:4, то програна пістолетка не стала для них великою трагедією. Колектив швидко адаптувався до захисту ENCE, взяв п'ять раундів поспіль і виграв карту (16:7).

Андрій B1ad3 Городенський вирішив, що в цьому протистоянні його колективу варто вибрати Dust2. На карті все складалося на користь NAVI, було видно, що на хлопців з ENCE сильно впливав тиск трибун і вони не змогли себе проявити. Тому Natus Vincere без проблем виграли з рахунком 16:12 і пройшли в гранд фінал мейджора.

Вирішальний матч PGL Major Antwerp 2022 відбудеться 22 травня о 21:00 за київським часом. NAVI на Antwerps Sportpaleis, Антверпен, Бельгія, зіграють проти FaZe Clan.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.