Сергій Таран

Коментатор Михайло Olsior Звєрєв поділився своїми думками про українських професійних гравців в Dota 2.

«Мені здається, українці з доти не зрозуміли, багато з них були закордоном на початку повномасштабного вторгнення і вони реально не розуміють, що відбувається зараз в Україні. Тобто, українці подають приклад всім, що толерувати росіян, співпрацювати з росіянами, грати в командах з росіянами, грати на російських турнірах — це все "норма і дефолт". І це все дуже сумно.

В плані кіберспорту, росіяни дуже багато вкладають грошей, ресурсів, пропаганди. Проти цього потрібно боротися. Бо Dota все ще залишається дуже популярною дисципліною у нас. CS виглядає крутим і базованим, але, мені здається, Dota не менш важлива для України дисципліна і нам потрібні люди. Якщо ми всі з неї повиходимо, то у нас не буде фактично цілої дисципліни українською мовою, з українським контентом і українськими стрімами.»

Про роль Team Spirit в російській пропаганді.

«Вони об'єднали українців та росіян в одну команду, а російська пропаганда тільки і рада. Вони максимально радіють тому факту, що можуть побачити зручних позаполітичних українців, які нічого не кажуть про те, що відбувається в Україні. У мене до цього ставлення гостро негативне. Вони [українці зі Spirit], мені здається, щиро не роздупляють. У них таке дуже прагматично олдскульне ставлення до своєї держави: а от що мені українські вболівальники зробили, вони мене взагалі гейтять і нас не підтримують просто за те, які ми є. І на контрасті, я думаю, що вони відчувають, що серед українців у них підтримки набагато менше, ніж серед росіян і т.д, бо українці про щось там думають, а всі інші ні про що не паряться і весело дивляться Dota поза політикою.»

Нагадаємо, MinD_ContRoL покинув Nigma Galaxy.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.