Сергій Таран

19 листопада Valve випустили оновлення для CS:GO, яке змінило змагальний маппул на професійній сцені. Було прибрано Dust2, а замість нього додали абсолютно нову карту — Anubis.

Ця локація раніше була доступна в матчмейкінгу, але не користувалася там сильною популярністю. Після додавання в пул турнірних карт, інтерес до неї закономірно виріс. Тому команда Players зібрала основні розкидки для Anubis в один матеріал. Важливо відзначити, що всі гранати кидаються на 64 тікрейті. Ознайомитися з назвами позицій на карті можна на зображенні нижче.

Смок у вікно на Anubis

Закрити вікно можна кількома простими гранатами. Перший варіант кидається з Т-спауна. Для цього потрібно стати біля виділеної частини дверей. Потім навестися на чорну смугу на будівлі, як показано на скріншоті, і кинути гранату з використанням jumpthrow.

Також закрити цю позицію можна йдучи по «Вулиці» з боку плента А. Потрібно просто встати біля зазначеного кута, навестися на верхній кут дальньої будівлі і кинути ЛКМ.

Ще перекрити позицію «Міст» можна, кинувши смок з «Човнів». Він кидається досить легко, вам просто необхідно слідувати крокам, показаним на скріншотах. Граната кидається з jumpthrow.

При занятті «Мосту» можна смок у вікно підкріпити молотовим, який випалює ближні позиції за дверима. Для кидка «коктейлю Молотова» потрібно стати в показане на скріншоті місце. Після цього поставити приціл, як показано, і почати рух прямо, кинувши гранату після того, як праворуч пропаде виділена частина залізного паркану.

Розкидка бази А на карті Anubis

Плент А на Anubis розкидається досить просто, в основному потрібно перекрити дві основні позиції — «9» і «Алею». Для того, щоб закрити хелпу з «Алею» необхідно застрибнути на перший ящик і вирівнятися по лінії біля стіни. Потім наводимо приціл на центр дальнього вікна, там є чорна точка і кидаємо простим ЛКМ.

Смок на «9» кидається більш складним чином. Необхідно встати в кут біля виділених дерев, після цього поставити приціл, як показано на скріншоті № 2. Потім починаємо рух, затиснувши Shift, вперед, кинути гранату потрібно, досягнувши прицілом переходу на більш темну частину стіни, вона позначена червоною лінією.

Завершити розкидку можна простим молотовим, який перекриє вихід з «алеї» і «9». Для кидка потрібно стати на перший з показаних кошиків. Націлитися на праву частину ближнього вікна, і натиснути ЛКМ.

Розкидка пленту В на Anubis

Основні гранати на карті для розкидки точки В даються з позиції «Руїни». Перший смок кидається для перекриття «Алеї». Потрібно встати навпроти центральної колони і прицілитися в показане місце, підійшовши після цього впритул до колони. Після цього необхідно навестися на верх стику двох нижніх цеглин, які вище дірки в стіні. Кидок робиться ЛКМ.

Для того, щоб закрити «коннектор» потрібно перейти до першої колони і встати, як показано на скріншотах. Поставити приціл на кут цегли біля дірки в стіні і кинути гранату з ЛКМ.

З цієї ж позиції перекриваються «Паласи». Тільки приціл потрібно поставити трохи правіше від того місця, звідки кидається смок на «Алею».

Раніше ми зібрали базові смоки на Tuscan.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.