Сергій Таран

Для Team Liquid підписання Марекса YEKINDAR Галінскіса стало найскладнішою угодою в історії організації. За словами головного редактора порталу Dust2.us, клуб не хотів користуватися послугами агентства, як робили це Cloud9. Керівництво організації хотіло все зробити чесно.

«Я намагався з'ясувати фінансові деталі трансферу і дізнався у Liquid, що це була найскладніша угода, яку клуб коли-небудь здійснював. Ще з IEM Cologne 2022 у Liquid було бажання підписати YEKINDAR як повноцінний трансфер. На це знадобилося багато часу. Liquid потрібно було розібратися в його контракті з Virtus.pro.

Мова не про те, що у клубу не було грошей на задоволення фінансових запитів самого гравця. Мені також вдалося отримати з Liquid ще одну заяву, яку я процитую: «Ми ні за яких обставин не будемо платити або яким-небудь іншим чином співпрацювати з будь-якими агентствами, які допомагають уникнути санкцій». Liquid не хотіла вчинити як Cloud9 при підписанні складу Gambit.»

Нагадаємо, 18 жовтня YEKINDAR офіційно став гравцем Team Liquid.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.