Сергій Таран

У другому півфінальному матчі VALORANT Champions Tour 2023: LOCK//IN буде протистояння  NAVI — Fnatic. Зустріч відбудеться сьогодні, 3 березня, о 19:00 за київським часом. Формат гри до трьох виграних мап.

NAVI доволі легко дійшли до півфіналу. На попередніх стадіях колектив Кирила ANGE1 Карасьова вигравав у KRÜ Esports, Team Secret та Leviatán – всіх з рахунком 2:0.

Статистика NAVI на VCT 2023: LOCK//IN

У Fnatic теж майже не було проблем з тим, щоб дійти до ½ фіналу. Команда перемагала Sentinels, FURIA Esports та 100 Thieves, у всіх матчах рахунок теж був тільки 2:0.

Статистика Fnatic на VCT 2023: LOCK//IN

Редакція Players попросила українського тренера в дисципліні VALORANT Івана Johnta Шевцова дати свій предикт на гру. На його думку, якщо Кирило ANGE1 Карасьов продовжить показувати чудову індивідуальну гру, то NAVI виграють у Fnatic. 

«По-перше, протистояння ANGE1 проти Boaster воно дуже цікаве і дуже старе, тому що капітан Fnatic колись навчався по грі ANGE1, вони копіювали все, що робили FPX. Тоді вони ще були командою SUMN FC.  У них там таке серйозне протистояння і Boaster типу молода кров, який намагається бути крутіше ніж ANGE1 і по-любому він щось підготує. 

Обидва склади дуже цікаві, бо і там і там є сильний капітан, і там і там є дуже потужний firepower, молоді гравці плюс потужний снайпер — буде дуже близько і в принципі mind games в мапах, в стратегіях буде все вирішувати. ANGE1 в дуже сильній формі був по ходу цього турніру і якщо він не здасть, то я думаю, що NAVI мають перемагати, але Fnatic виглядали дуже потужно в тих матчах, які грали. Derke дуже потужний, вважаю що він виглядає сильніше ніж cNed. Інші гравці, яких додали Fnatic — Chronicle та Leo в формі. В NAVI свої сильні гравці, Shao, Zyppan та SUYGETSU показують неймовірну форму. 

Думаю, що буде заруба п’ять мап, має бути п’ять мап, але все вирішиться саме в капітанах, в тому які стратегії вони попридумують, як це буде йти в мапах, типу хто які мапи підготує під опонента. Ну і плюс як вони будуть перформити, бо якщо ANGE1 буде показувати таку саму індивідуальну форму, як він показав до цього, то вони мають перемагати, бо він виглядав сильніше ніж Boaster.»

VALORANT Champions Tour 2023: LOCK//IN проходить з 13 лютого по 4 березня у Бразилії на арені Ginásio do Ibirapuera. Він дав старт першому сезону в VALORANT після переходу на модель із франшизними лігами. Призовий фонд складає 500 тисяч доларів.

Нагадаємо, LOUD здолали DRX та пройшли в гранд-фінал VCT 2023: LOCK//IN.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.