Олексій Харченко

За інформацією порталу Gameinside, капітан складу європейської організації G2 Esports з CS:GO Расмус HooXi Нільсен відмовився від участі в турнірі на підтримку України. Спочатку данець попросив 500$, а після того як організатори пояснили, що це благодійний турнір, він відмовився та написав «Вибач, перемога Росії неминуча. Я не хочу допомагати Україні жодним чином».

В матеріалі Gameinside йдеться, що їм цю інформацію передав організатор турніру Володимир V1rum Костюк. В підтвердження були надані скріншоти переписки, але частина української кіберспортивної спільноти піддає сумніву цю інформацію, так як немає підтвердження, що це справжній аккаунт HooXi. 

Редакція Players поспілкувалася з різними людьми індустрії та поки що не знайшла фактів, які б підтвердили цю переписку. В цій історії сумніви викликає те, що переписка велась через Telegram, який не користується великою популярністю в Європі. Частіше європейські гравці і менеджери користуються Twitter, Instagram та WhatsApp. А підтвердження тому, що цей контакт дійсно належить HooXi — немає. 

Олександр Petr1k Петрик написав, що ця інформація потребує додаткових підтверджень. 

«Навіть якщо це і правда, то 100% аргументів і доказів того, що ці слова написав справді він — немає. Є тільки один пруф — слова адміна. Він хороший хлопець і вигадувати не став би, але існує і шанс того, що хтось натупив або помилився. Тому потрібне стовідсоткове підтвердження.»

Арсеній ceh9 Триноженко сказав, що він схильний довіряти V1rum. 

Варто зазначити, що організація G2 Esports та сам HooXi ніяк не прокоментували дану інформацію. Але враховуючи минулі скандали, пов'язані з клубом, очікувати від них щось окрім спростування не варто. 

Беручи до уваги всі ці факти, варто обережно відноситися до цієї переписки, бо 100% підтвердження справжності цього аккаунта немає. Редакція Players просить V1rum дати ком’юніті більше фактів, щоб остаточно поставити крапку в цій історії. Також не варто виключати, що адміністратор турніру отримав неправильний контакт і був введений в оману.

Новина буде доповнюватися. 

Нагадаємо, росіяни шантажем намагаються додати в S.T.A.L.K.E.R. 2 російську локалізацію, але GSC Game World не відходять від своїх принципів.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.