Сергій Таран

Топові команди з CS:GO практично завершили сезон 2022 року. Останнім турніром стане BLAST Premier World Final 2022, що проходитиме з 14 по 18 грудня в Абу-Дабі. Призовий фонд турніру становить $1 млн.

Редакція Players склала свій топ головних фаворитів заключного турніру сезону. У рейтингу команди розташовуються від найгіршої до кращої.

8. OG

Потрапляння OG на World Final 2022 говорить про неідеальну систему сезонів від BLAST. На топових турнірах команда проявляє себе не найкращим чином, вилітаючи в перших раундах.

Пройти на чемпіонат колективу дозволили перемоги у групах BLAST, де більшість матчів bo1. Також непогана гра у фіналах весняного та осіннього сезонів. З огляду на все це не варто очікувати від OG високих результатів, ймовірно, команда однією з перших залишить чемпіонат.

7. G2 Esports

G2 також пройшли на турнір завдяки балам BLAST Premier. Самураї непогано розпочинали цей сезон, але добре зіграли лише на перших чемпіонатах у році. Головним провалом для колективу Ніколи NiKo Ковача стало непотрапляння на IEM Rio Major 2022.

Ще у команди відсутній тренер, оскільки Ремі XTQZZZ Конем залишив свою посаду в жовтні 2022 року, що теж позначиться на її грі. Рішення поставити G2 Esports вище OG викликане індивідуальним рівнем гравців колективу.

6. Team Vitality

Прихід Лотана Spinx Гіладі додав Team Vitality вогневої потужності, що дозволило команді виграти ESL Pro League Season 16. Але помітно, що колектив ще має проблеми з побудовою гри і якщо у когось із гравців не йде, то команда провалюється.

Від таких Vitality не можна очікувати багато. Пробитись у пізні етапи біло-жовті можуть завдяки чудовій індивідуальній грі Матьє ZywOo Ербо, але за рахунок нього одного буде складно виграти турнір.

5. Team Liquid

Цього року Team Liquid почали показувати хороші результати лише після приєднання Марека YEKINDAR Галінскіса. Помітно, що колектив потроху знаходить свою гру та може здивувати на останньому турнірі у році. Перешкодити команді досягти високих результатів на BLAST Premier World Final 2022 може лише нестабільна ігрова форма Ніка nitr0 Каннелли та Джошуа oSee Ома, тому Liquid розташувалися у середині нашого рейтингу.

4. NAVI

Осінню частину сезону NAVI проводять не найкращим чином. Команда показує досить слабку гру і провально виступила на BLAST Premier Fall Final 2022. Ми поставили Народжених Перемагати так високо через їхнє вміння включатися в потрібний момент і готуватися під конкретний турнір. Зіграти проти Natus Vincere може лише залучення шостого гравця, ним став Андрій npl Кухарський.

3. Outsiders

Outsiders перебувають так високо, тому що виступатимуть на турнірі у статусі переможців IEM Rio Major 2022. На минулому мажорі команда грала не в дуже видовищний CS, але він дав їй результат. На емоційному підйомі колектив може вдало виступити на BLAST Premier World Final 2022, але ми не думаємо, що хлопці повторять свій успіх, швидше за все, вони зупиняться у чвертьфіналі.

2. Heroic

На минулому IEM Rio Major 2022 Heroic були у гранд-фіналі, а потім виграли BLAST Premier Fall Final 2022. Це показує, що команда перебуває у піковій формі та відіграватиме максимально у кожному матчі. Ми роздумували над тим, щоб поставити данців на перше місце у своєму рейтингу. Але турнір пропустить Мартін stavn Люнд, а замінить його Крістіан k0nfig Вінеке. Так, k0nfig відмінний гравець, але він може не вписатися в малюнок гри команди і це позначиться на результаті, тому Heroic у нас другі.

1. FaZe Clan

Багато аналітиків говорили, що цього року FaZe Clan домінуватимуть на професійній сцені. Але команда досить нестабільно провела сезон, хоч і виграла чимало великих чемпіонатів. На користь FaZe Clan на цьому турнірі каже їхня гра на BLAST Premier Fall Final 2022. Хлопці показали, що хочуть піти на перерву чемпіонами та виходять на пік своєї форми, а якщо це станеться, то вони без проблем виграють BLAST Premier World Final 2022.

Нагадаємо, ESL анонсували ESL Challenger Melbourne 2023

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.