Сергій Таран

Професійний гравець у Valorant Джаред zombs Гітлін поскаржився, що Riot Games не виплатили повну суму призових за турніри в 2021 році. Про це він розповів на своєму стрімі.

Гравець сказав, що його команда отримала тільки малу частину призових за VALORANT Champions 2021. Тоді хлопці заробили $20 тис. і кожному належало по $4 тис., але замість цього на рахунок впало по тисячі доларів, оскільки з коштів призового фонду компанія покривала непередбачені витрати.

«Передбачалося, що кожен гравець отримає по $4 тис. З цих грошей організація візьме відсоток, який не такий вже й великий. У підсумку моя виплата склала тисячу доларів»

Джаред zombs Гітлін

Про такі проблеми розповів і Жигімантас nukkye Хмеляускас з G2 Esports. Він заявив, що Riot Games утримували гроші за будь-які випадкові витрати і оплату тестів на COVID-19.

«Ви знали, що Riot Games брала гроші з призового фонду на оплату власних витрат та іншу хрінь? Ми отримали на тисячі доларів менше, тому що організатори взяли гроші на тести COVID-19 та інші випадкові витрати»

Жигімантас nukkye Хмеляускас

Нагадаємо, в ростері Alliance по Valorant залишився тільки один гравець.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.