Сергій Таран

Снайпер складу української організації NAVI Олександр s1mple Костилєв попросив бразильських фанатів не сильно освистувати його команду в матчі проти FURIA Esports. Про це він написав у Твіттері.

«Бразильські фанати, я і моя команда не готові програти. Ми будемо готуватися. Наскільки б я вас не любив, ми не можемо поступитися моїй улюбленій FURIA. Не освистуйте нас, будь ласка. Дякую.»

Також гравець NAVI Віктор sdy Оруджев в інтерв'ю порталу HLTV сказав, що FURIA — найстрашніший суперник в плей-офф.

«FURIA — найстрашніший суперник у чвертьфіналі IEM Rio Major 2022, і ми будемо грати проти нього. Важко грати навіть перед ареною, яка була на стадії Легенд. Я не можу уявити, що буде, коли 15 тисяч людей щосекунди вигукують назву FURIA, а суперники постійно діють агресивно. Подивимося. Думаю, нам потрібно добре почати цей матч. Коли FURIA набирає обертів, її складно зупинити. Потрібно зробити це на самому початку і протистояти кожній агресії з їхнього боку.»

Матч NAVI — FURIA відбудеться 11 листопада о 22:30 за київським часом. Протистояння пройде у форматі bo3, переможений покине турнір, а переможець вийде у півфінал.

IEM Rio Major 2022 проходить з 31 жовтня по 13 листопада в Ріо-де-Жанейро. Найсильніші команди з усього світу борються за призовий фонд у розмірі $1,25 млн і слот на BLAST Premier World Final 2022.

Нагадаємо, визначилися всі учасники фінальної стадії IEM Rio Major 2022.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.