Сергій Таран

Колишній професійний гравець в Counter-Strike Сергій Sergiz Атаманчук прокоментував дискваліфікацію свого колишнього тіммейта Дмитра SENSEi Шворака. Він відмітив, що причини, за які покарали SENSEi дуже дивні і не відповідають реальним фактам. 

«Почну з базової речі – ESIC клоунада.

Якщо брати до уваги саме ті тези, якими вони описують бан мого колишнього тіммейта, то я можу повноцінно сказати, що це якесь лайно, котре мене дуже сильно дивує і що люди, не маючи фактів, починають вірити в це лайно. Ви повинні розуміти, що захищати зараз Sensei не є моєю ціллю, я просто хочу розібратися і зрозуміти, за що йому дали бан і за який проміжок часу, але тут навіть не потрібно дивитись на ці речі, бо там пишуть про "several LAN events", яких не було (ми ж не беремо до уваги матч проти NAVI 2010 у вигляді шоу матчу в З арені в Харкові?).

Я вирішив прочитати повністю statement ESIC з сайту HLTV і зрозумів, що нас всіх на*****ть (в кейсі з трьома іншими українськими гравцями я хз, взагалі не в курсі про що там йдеться). Нас на*****ть, тому що жодного LAN турніру не було відіграно під цим тегом, навіть під тегом Akuma немає ланів, це була ера ковіду, коли ланів майже не було, навіть локальних.

До кінця не розумію як взагалі реагувати на цей statement, спочатку було здивування, потім непорозуміння, а у висновку повний хейт ESIC (в цілому нічого нового).»

Нагадаємо, ESIC дискваліфікувала чотирьох українців за участь у договірних матчах на два роки.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.