Сергій Таран

Valve випустили оновлення для CS:GO, приурочене до PGL Major Antwerp 2022. Багато користувачів почали оцінювати стікери з автографами гравців і логотипами команд. Українське ком'юніті звернуло увагу на автографи Дмитра sh1ro Соколова і Тимофія interz Якушина.

У Твіттері Іван Johnta Шевцов зауважив, що на автографах новоспечених гравців Cloud9 видно яскраво виражену сучасну російську свастику «Z». Даний символ використовує армія РФ, щоб позначати свою техніку, яка вторгається на територію України.

Зазначимо, що, якщо присутність букви «Z» в автографі interz можна пояснити тим, що вона присутня в його нікнеймі, то навіщо її так виділяти? А ось навіщо її додав sh1ro – незрозуміло. Відсутність логіки в діях Дмитра може говорити тільки про те, що гравець підтримує війну Росії проти України. Цю ситуацію чудово пояснив коментатор Олександр HomeR Лисенко:

«Я чесно вірю, що вони не подумали, коли зробили такі автографи. Я також чесно вірю, що потрібно бути пиздець тупим і відірваним від реальності для такого жесту. Третій місяць уособлення світового зла випинає цю символіку, а ви її херачите на автограф. Браво»

Багато захисників російського міра почали говорити про те, що у багатьох гравців з Європи і Америки теж є буква «Z» на автографах. Але цим людям потрібно зрозуміти, що для європейців це просто літера в алфавіті, для росіянина – це символ з яким їхня військова техніка вбиває населення України і неможливо його використовувати несвідомо.

А говорити про присутність цієї літери на стікерах, випущених до 24 лютого 2022 року взагалі нерозумно, як і використовувати цей аргумент для захисту sh1ro і interz.

Для порівняння, автографи хлопців з минулого мейджора та зараз

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.