Сергій Таран

Гравець Heroic Расмус sjuush Бек дав інтерв’ю порталу HLTV перед стартом BLAST Premier World Final 2023 з CS2. Він розповів, що зараз капітаном складу є Рене TeSeS Мадсен.

«На HLTV було сказано, що dupreeh є IGL у грі, але насправді це TeSeS, тож настав час спробувати це й побачити, наскільки добре він це робить. І я дуже здивований, наскільки добре він адаптувався до цієї ролі в грі.»

Також sjuush розповів про різницю між капітанством TeSeS та cadiaN.

«Очевидно, що вони різні. Casper був IGL протягом багатьох років, а для TeSeS все це в новинку. Але мені подобається його стиль. Він повинен знайти свій власний стиль, як він хоче це зробити, але він схожий на Каспера. TeSeS весь час дивиться демо, просто грає, в нього багато хороших ідей. Загалом, ми дуже добре вміємо допомагати один одному. Навіть якщо все піде не так і буде важко, він завжди може знайти спокій у мені та dupreeh. Тож ми можемо допомогти йому з рішеннями в середині раунду та надати деяку інформацію, щоб він міг прийняти рішення.»

Про цілі на BLAST Premier World Final 2023.

«Я вважаю, що важливо, щоб ми входили з думкою, що нам буде весело. Ми не будемо боятися ризикувати, тому що ми мікс. Ми повинні ризикнути. У першій грі ми граємо проти FaZe, справді сильної команди, і якщо ми зможемо застати їх зненацька… Ми багато говорили про довіру, про те, щоб не думати надміру і не боятися робити помилки...  Ми всі хочемо виграти. У нас є свої стратегії того, як ми хочемо грати в гру і ми повинні цього дотримуватися. Але ви завжди можете зробити крок убік від цього, якщо у вас є гарне передчуття»

Нагадаємо, dexter приєднався до Grayhound.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.