Сергій Таран

На прес-конференції перед стартом IEM Katowice 2022 снайпер CS:GO складу Fnatic Оуен smooya Баттерфілд розповів, як оцінює гру Іллі m0NESY Осипова.

«Ми з Іллею не найближчі друзі, але ми багато спілкувалися, коли він грав у NAVI Junior. Ми часто зустрічалися з ним на сервері. Я показував йому якісь речі, а він мені. Влітку перед моїм переходом у Fnatic він запитав мене: "Бро, яка команда зацікавиться мною?" Я відповів йому: "Якщо ти можеш позбавитися контракту, то роби це прямо зараз. Будь-яка топова команда з радістю візьме тебе". Йому не вистачало впевненості у собі. Я підбадьорив його і сказав: "Чувак, повір мені, ти настільки приголомшливий, що зможеш виправити свою англійську пізніше". Це його єдине слабке місце. Він говорить англійською десь на шість балів із десяти. Але його скилл два роки поспіль тримався на рівні тир-1 чи навіть вище. Я дуже пишаюся ним. Тепер він отримує гідні гроші, тож я радий за нього. Він чудовий хлопець», – сказав smooya.

З березня 2020 по грудень 2021 року m0NESY виступав за молодіжний CS:GO склад української організації NAVI, але у січні 2020 року він перейшов у стан G2 Esports.

Раніше ми розповідали про деталі переходу Іллі до G2.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.