Сергій Таран

В рамках групового етапу BLAST Premier: Spring Finals 2022 по CS:GO NAVI грали проти OG. Це був дебютний матч Віктора somedieyoung Оруджева за склад Народжених Перемагати.

Спочатку команди зіграли на Inferno. На цій карті sdy відігравав позицію Валерія b1t Ваховського на точці А, а b1t був другим опорником на пленті Б. У новій ролі Ваховський стилістично був схожий на Марека YEKINDAR Галінскіса, агресивно діяв на «банані» і часто давав ентрикілл

В цілому Оруджев показав хорошу карту, він сильно не випадав з гри і справлявся зі своїми завданнями на ура. Але важливо зазначити, що OG не надто часто виходили на новачка NAVI.

Сама карта була досить нудною. У першій половині ми побачили рівну боротьбу і мінімальну перемогу Natus Vincere з рахунком 8:7. Після зміни сторін почалася тотальна домінація Народжених Перемагати, яка дозволила розгромно виграти Інферно (16:7).

На Mirage стала явна головна проблема NAVI в цьому матчі - погана стрілянина. Видно, що Олександр s1mple Костильов і Ілля Perfecto Залуцький далекі від своєї ідеальної форми. Це вплинуло на гру в атаці і призвело Natus Vincere до поразки за Т з рахунком 4:11. У захисті s1mple і ко намагалися зробити камбек, але зупинилися на рахунку 12:14 і дозволили OG добрати відсутні раунди.

Переможець визначався на Ancient. Ця карта підтвердила відчуття, що NAVI далекі від своєї ідеальної форми. Хлопці допускали занадто багато дурних помилок, які призводили до програних раундів. OG заслужено перемогли на Еншенте (16:13).

Аналізуючи весь матч, можна впевнено сказати, що sdy не став причиною поразки в матчі. Вся команда виглядала сиро, але цілком можливо Natus Vincere повернулися до традиції зливати першу гру і набирати форму по ходу турніру.

Окремо потрібно відзначити гру оновленого родстера OG. Прихід Масея F1KU Міклаша і Адама NEOFRAG Зухара дозволив колективу додати у вогневій міці. Також не підкачав Абдул degster Гасанов, який заміняв хворого Матеуша mantuu Вільчевскі. Degster приніс багато користі і часто брав ініціативу на себе, що давало результат.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.