Сергій Таран

Співвласник кіберспортивної організації FURIA Андре Аккарі прокоментував майбутнє складу з CS2. Він відзначив, що в команді потрібно робити заміни і очікувати їх варто найближчим часом.

«1: FURIA народилася 6 років тому, і зараз ми є однією з 10 найбільших організацій у світі, і це робота бразильців. Якщо ви цього не помічаєте, відчепіться, ми дуже пишаємося і будемо продовжувати рости. Якщо ви це визнаєте, дуже дякуємо за вашу підтримку.

2: CS:GO завжди була дуже важливою. Вона допомогла побудувати все, що ми маємо, і ці люди заслуговують на велику повагу від нас і від вас. Я знаю, що багато хто з вас їх поважає, і ми вдячні за це.

3: Ми ніколи не тікали від змін. Коли вони не відбуваються, це відбувається з двох причин: Ми не хочемо змінюватися, або це неможливо через терміни, наявність ринку або грошей.

4: Ніколи не було ніякого захисту для когось. Зміни не відбувалися виключно через причини, перелічені в пункті 3. Хоча ми завжди будемо мислити стратегічно, а не популістськи, бразильський футбол збанкрутував саме так, а також з інших причин. Це не означає, що іноді людям не подобаються зміни, як це траплялося раніше.

5: Склад FURIA в CS вимагає змін, так, і вони будуть зроблені, в найбільш розумний і здійсненний спосіб, і в короткий термін.»

Нагадаємо, сьомий сезон буде останнім для Battlefield 2042.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Коментарі закриті.

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.