Олексій Харченко

Перед початком ESL Pro League Season 19 з CS2 снайпер Team Falcons Альваро SunPayus Гарсія дав інтвер’ю Players. Ми обговорили період тренувань з Олександром s1mple Костилєвим, підготовку до цього турніру та досвід роботи з Денні zonic Соренсеном.

Який твій досвід гри та тренувань з s1mple? Як думаєш, він мав достатньо часу, щоб проявити себе?

Я не думаю, що у нього було достатньо часу, щоб показати себе. Він щойно повернувся в CS2, але він дійсно хороший гравець. Я відчував це на кожному тренуванні, в кожній ситуації, він дуже розумний, він дуже добре все розумів. Я не можу дочекатися, щоб побачити його в команді протягом тривалого часу. Він буде дуже гарно грати.

Тож чи очікуєте ви побачити його в іншій команді на змагальній сцені в CS2?

Так.

Ваша команда – одна з найстаріших (за віком) на професійній сцені, чи вважаєте ви, що вік має великий вплив, чи досвід зараз відіграє більшу роль?

Я не думав про це. Я думаю, що досвід, очевидно, краще з точки зору гри на сцені. Я думаю, що зараз гра не влаштована таким чином, що молоді гравці є кращими за старших, це просто питання досвіду.

Але в той же час ми бачимо багато андердогів, менших команд, і конкуренція зростає. У більшості команд грають молоді гравці. Для вас це не має значення – вік і досвід?

Ні, для мене це не має великого значення. Для мене це питання того, наскільки хороший гравець. Я не думаю, що це пов'язано з віком.

До Team Falcons прикута велика увага комʼюніті та великі очікування, чи не чинить це на вас додатковий тиск?

Ні, тиску немає. Ми знаємо, що нам потрібно більше часу, щоб бути дійсно готовими до подій Tier-1. Але я думаю, що після RMR у нас був місяць практики, навіть більше. І ми створили дійсно хорошу систему з Марко (ред. – Snappi) і zonic, тож відтепер все буде краще, і ми будемо більш конкурентоспроможними на наступних змаганнях.

Ви згадали, що вам потрібно більше часу, щоб бути конкурентоспроможними. Коли ми побачимо новий рівень Team Falcons? 

Очевидно, що це наша мета. Але ми намагаємося жити сьогоднішнім днем, намагаємося йти день за днем. Тому у нас немає точної дати, коли ми повинні стати краще. Це лише питання часу, коли ми будемо дійсно краще грати. Наразі ми просто працюємо день за днем, щоб покращити гру настільки, наскільки це можливо. Щодня.

Ваш головний тренер, zonic, є одним з найдосвідченіших і найтитулованіших тренерів у CS. Що ти можеш сказати про роботу з ним і в чому, на твою думку, його головний успіх?

Очевидно, що я багато чому вчуся. Він також вчить мене, коли я роблю помилки. Якщо він відчуває, що я найкраще роблю більш агресивний мув, ніж пасивний, він скаже мені про це. Я думаю, що його сильна сторона в тому, що він дуже емоційний. Він може відчути, чи може команда грати добре чи ні, він може відчути, чи є у когось якісь проблеми. Він дійсно готовий допомогти будь-кому в команді продовжувати грати і розвиватися разом з психологом. Так що всі знаходяться в оточенні штатної команди: zonic і психолог. Ми відчуваємо себе сім'єю. Для мене це його сильна сторона. І зазвичай поза грою він друг, з ним все добре. Найбільший його успіх був з Astralis, вони виграли 4 мейджори.

Наскільки я зрозумів з вашої відповіді, він багато розмовляє з гравцями, хоче щось пояснити.

Так, він багато розмовляє зі мною, а також з Maden, з усіма в команді.

Що ви можете сказати про вашу групу та ваших опонентів?

Чесно кажучи, я не дивився групу. Я знаю деякі команди, але я не знаю більшості з них і не знаю точно, які команди зараз тут, в EPL.

На твою думку, яка команда може здивувати нас на EPL? 

Я думаю, що кожен андердог може здивувати. Всі грають добре, є багато хороших гравців і багато хороших команд. Кожен може здивувати кожного. Дуже важко вгадати, хто переможе. Деякі команди можуть бути більш послідовними, але в цілому ви можете бачити, що такі команди, як Eternal Fire, грають шалено добре. І я думаю, що кожна команда Tier-2 здатна завдати шкоди команді Tier-1.

Чи є у вас мінімальна мета на цей турнір?

Так, ми розмовляємо про це безпосередньо перед початком турніру, щоб усі були на одній хвилі.

То яка мінімальна мета для Team Falcons?

Ми про це не говорили. 

Дякуємо за підтримку проєкту — нашим друзям з FAVBET, що активно підтримують кіберспорт та роблять його ближчим для українських фанатів.


ТОВ «БУКМЕКЕРСЬКА КОМПАНІЯ «ФАВБЕТ». Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022, видана згідно з рішенням КРАІЛ № 433 від 13.12.2022 та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021, видана згідно з рішенням КРАІЛ № 137 від 05.04.2021, зі змінами.

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.