Сергій Таран

Колишній професійний гравець в Counter-Strike Віктор TaZ Войтас назвав фактори, які допоможуть сформувати успішну команду з CS2.

«Побудова успішної команди — дуже складне завдання, чи не так?

По-перше, команді потрібно визначити, що таке успіх. Які очікування, що буде розчаруванням, скільки ви готові інвестувати на 1-2 роки. Перестаньте додавати гравців на 3 місяці і саджати їх на лаву запасних, багато проектів, які я бачив, були приречені на провал з самого початку. Візьміть людей, які знають, як отримати найкраще від ваших гравців, а потім візьміть гравців, не намагайтеся виправити те, що не працює з самого початку.

По-друге, кожна команда повинна мати власну ідентичність. Ви не можете просто привезти гравців з різних країн і очікувати успіху, спираючись на псевдонім. Кожна країна має свою культуру, різниця у віці також є фактором, міжнародні склади складні.

Склад FaZe - це ваш зразок. Відмінний, працьовитий лідер, який готовий зробити все можливе, щоб активізувати своїх гравців, не схожий на дядька тренер, який вміє слухати гравців, і працьовиті зірки. Чи є щось у CS2, чого не знайшов ropz?!

По-третє, зрозумійте, які у вас є фігури. За останні пару років я бачив, як гравці з величезним потенціалом марнувалися, і, що сумно, як їх змивали. Це може мати прямий зв'язок з епохою тренерів, а також з браком соціальних знань та вміння витягувати з гравців найкраще, а також з тим, що гравці стають закомплексованими.

Справа не в тому, щоб мати 5 зірок, а в тому, щоб створити поле для кожного гравця, щоб він міг блищати по-своєму, тоді вони стануть зірками.

З огляду на це, мені подобається те, що Complexity зробила з підписанням EliGE. Вони отримали саме того гравця, який їм був потрібен, а він отримав середовище, що дозволяє йому повністю розкрити свій талант.»

Нагадаємо, Pimp почав банити в чаті Twitch користувачів, які критикують його за підтримку Esports World Cup.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.