Олексій Харченко

Бренд TCL випустив нові моделі телевізорів, які розраховані на якісний ігровий відпочинок. Популярний в усьому світі бренд тепер готовий надати українським геймерам новий досвід занурення у віртуальну реальність. 

Модель TCL С745 − той випадок, коли гра виходить на новий рівень

Якість зображення

Великі QLED-екрани з 4К та технологією HDR PRO забезпечують яскравість, контрастність та надвисоку деталізованість зображення. Понад мільярд кольорів наближають його до кінематографічного рівня, а TCL FАLD додає зображенню глибини та реалістичності. 

Дисплей з частотою оновлення 144 Гц забезпечує плавність рухів об’єктів та робить їх чіткішими. Завдяки технології Dual Line Gate частоту можна збільшити до 240 Гц, що робить зображення ще плавнішим.

Штучний інтелект

Розумна технологія аналізує середовище та автоматично покращує зображення і звук. Ai-Clarity зменшує шуми зображення, робить його чіткішим та об’ємнішим. Ai-Color коригує насиченість та яскравість кольорів, робить їх соковитішими та водночас природнішими. Ai-Motion дозволяє грати в ігри, в яких частота кадрів не відповідає частоті оновлення телевізора, адже вона виправляє розмите зображення та підлаштовується під вимоги продукту.

Game Bar 2.0

Особиста ігрова панель, яка покращує гру та робить її цікавішою. Скріншоти, допомога у прицілюванні, вибір оптимального режиму проходження та навіть виявлення ворогів у тінях − це все доступно для більшості ігор. 

AMD FreeSync Premium Pro

Технологія забезпечує змінну частоту оновлення (VRR). Це дозволяє зменшувати розриви зображення та створити гладку, плавну гру з максимальною продуктивністю.

ALLM

Режим ALLM (автоматичний режим низької затримки) вмикається для максимально плавної дії, найменшої затримки та найкращих налаштувань зображення для гри.

Звук

Технології ONKYO та Dolby Atmos роблять звук об’ємнішим, насиченішим та чистішим. Він ніби рухається у просторі й створює кінематографічні відчуття. Тепер визначати джерела звуків в іграх та реагувати на них буде простіше.

Дизайн

Мінімалістичний та сучасний дизайн роблять ігровий досвід більш особистим. Тонкі рамки не відволікають від гри, що дозволяє глибше зануритися у процес і більше ним насолодитися.

Тож якщо ви шукали монітор для гри й окремо телевізор для перегляду фільмів, з TLC ви матимете їх в одному девайсі. Цей телевізор має широкий набір функцій і створить такий досвід відпочинку, який захочеться повторити. 

Згадані моделі з’являться в Україні вже в липні. Щоб дізнатись більше інформації, переходьте на сайт TCL Ukraine.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.