Сергій Таран

Кіберспортивний аналітик Данкан Thorin Шилдс сказав, що проти складу української організації NAVI з CS:GO ніхто не хоче грати. У подкасті Competitive Edge британець зазначив, що зараз команда у відмінній формі і виграє за рахунок цього.

«NAVI – єдина команда, проти якої ніхто не хоче грати. Вона перемагає навіть з headtr1ck, так що після повернення кращого гравця світу ці хлопці будуть взагалі непереможні. Мені здається, що в поточному році у людей склалося неправильне сприйняття сили лідерів про-сцени. Багато хто думає, що NAVI провалила минулий сезон і забувають, що FaZe була хороша тільки у вирішальних матчах великих турнірів. Якщо це звичайний день, то NAVI точно обіграє FaZe. За винятком важливих матчів, s1mple і його тиммейти знаходяться на вершині піраміди. У кожній грі у цієї команди занадто багато вогневої потужності. Якщо у тебе є такі стрілки, то суперник нічого не може вдіяти. Я завжди говорив про важливість тактик, але NAVI своєю стріляниною доводить протилежне. Те ж саме є у футболі, де деякі критикують Кріштіану Роналду за те, що він тільки забиває голи. У цьому і сенс! У тебе можуть бути найкращі тактики, фізична підготовка і вміння пасувати м'яч, але все вирішують голи. Якщо в CS:GO ти постійно.»

Thorin

Нагадаємо, NAVI виграли перший матч на ESL Pro League.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.