Сергій Таран

Журналіст Данкан Thorin Шилдс висловив своє ставлення до результатів складу NAVI за CS:GO до того моменту, як з нього виключили Кирила Boombl4 Михайлова. У свіжому ролику на своєму YouTube-каналі британець заявив, що у Natus Vincere так і не було своєї ери.

«У минулої п'ятірки NAVI не було ніякої ери. Враховуючи новини про виключення Boombl4 зі складу, тієї команди з п'яти чоловік більше немає. Ми переходимо до іншого ростеру NAVI, а значить, починаємо з нуля. Настав час для нової команди, яка постарається стати кращою в світі і побудувати свою еру. Як тільки NAVI програли FaZe у фіналі PGL Major Antwerp 2022, це поставило крапку в їх стараннях створити власну еру.

Успіхи NAVI наприкінці 2021 року могли стати найкращим початком ери в історії Counter-Strike. Вони виграли всі LAN-турніри, перевершили лідируючу команду - склад Gambit був для них фінальним босом. Вони виграли мейджор, не віддавши жодної карти, - такого ніхто ніколи не робив. У них був найкращий гравець в історії CS:GO, який все ще знаходиться в своїй кращій формі. Якби NAVI перемогли на PGL Major Antwerp 2022, вони б виграли два мейджори поспіль. А якби взяли ще пару турнірів, забрали б відразу два призи Intel Grand Slam, чого теж ще не траплялося. Для цієї команди не було нічого неможливого - вона могла досягти будь-яких висот. Я б навіть сказав, що, якщо враховувати пікову форму цього складу NAVI, він зможе поборотися за звання найбільшого в історії. Єдина проблема в тому, що вони не побудували свою еру, тому що не змогли закріпити успіх після перерви і купи замін в інших командах»

Данкан Thorin Шилдс

Нагадаємо, Boombl4 прибрали зі складу Народжених Перемагати через можливі репутаційні ризики. Зараз Віктор somedieyoung Оруджев замінює Михайлова і перебуває на випробувальному терміні.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.