Сергій Таран

Перед стартом Legends Stage на PGL Major Antwerp 2022 команда сайту Players вирішила виділити три головних фаворити турніру.

Головний фаворит мейджора цілком очевидний, це - FaZe Clan. Для цієї команди найважливішим став прихід в січні Робіна ropz Коля, який був відсутнім елементом для перемог. У 2022 році FaZe виграли Katowice 2022 і ESL Pro League Season 15, а також колектив тримає першу сходинку в рейтингу HLTV. Нашу думку підтверджують і коефіцієнти букмекерів, які дають кеф 3 на перемогу FaZe на PGL Major Antwerp 2022.

На наш погляд у фіналі Фейзам протистоятимуть G2 Esports. Так, багато хто поставив би сюди Natus Vincere, але у Народжених Перемагати багато внутрішніх проблем, які впливають на результати команди. G2 вже встигли розігрітися в Challengers Stage, де показали, що приїхали в хорошій формі і їх потрібно побоюватися всім. Але БК не поділяють нашу віру в колектив братів Ковачів і дають коефіцієнт 7 на їх перемогу на мейджорі.

Третя команда, яка, на нашу думку, може виграти на PGL Major Antwerp 2022 - NAVI. Так, на даний момент наша редакція бачить Народжених Перемагати в півфіналі, але ми не знаємо, як хлопці підготувалися до турніру. Перед стартом мейджора Natus Vincere проводили буткеммп, що явно повинно позитивно позначитися на формі колективу. Також потрібно пам'ятати, що цілком можливо, що команда проводить останній турнір в такому складі і захоче піти на мажорній ноті. Але є ймовірність, що цей фактор зіграє проти хлопців і вони навіть не пройдуть в плей-офф. Букмекери більше вірять у Народжених Перемагати і дають на них коефіцієнт 3,25.

Раніше ми розповідали про підсумки Challengers Stage.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.