Сергій Таран

Американський турнірний оператор Beyond the Summit оголосив про закриття через серйозні фінансові проблеми. Про це повідомив один із співзасновників компанії Девід LD Горман.

В прощальній заяві LD виразив вдячність всім причетним до організації. Всі працівники були звільнені з виплатою вихідної допомоги, також студія обіцяє допомогти знайти нове місце працевлаштування. Горман написав, що якби студія продовжувала функціонувати далі, то вона б стала банкротом і не змогла виплатити компенсацію працівникам. 

Фінансові труднощі студії були викликані тим, що сучасна модель функціонування індустрії унеможливлює існування компанії. LD відмітив, що BTS виконає всі контрактні зобов’язання по проведенню турніру Smash Ultimate Summit 6.

Beyond the Summit заснували в 2013 році, кошти для створення студії були зібрані за допомогою краудфандінгу. BTS проводили та висвітлювали турніри з Dota 2, CS:GO, Valorant, Rocket League та з інших дисциплін. 

Фанатам івенти компанії запам’яталися розслабляючим настроєм. Компанія практикувалf проведення чемпіонатів в одному великому будинку, де різні команди жили поруч. 

Нагадаємо, на Humble Bundle з’явився бандл, гроші з якого направлять до фонду Razom for Ukraine.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.