Сергій Таран

СЕО Lazer Cats Олексій уХо Малецький розповів, чому команду покинули Hkta та svemyy, а також про вибір 7оХ1С. Інтерв’ю з уХо клуб опублікував в своїх соціальних мережах. 

Про kick Hkta

Микита хороший капітан і на ньому було багато чого зав'язано, але гравець який знаходиться в іншій країні рано чи пізно дасть збій і в нас не буде впливу на нього. Фізично не було можливості проводити час разом, як-то на буткемпі або навіть просто випити пива.  В нас розійшлися погляди на підхід та загальну філософію гру. Такі зміни завжди болючі, але час та дистанція показали, що це нам було потрібно.

Заміна svemyy після його короткого періоду перебування в команді

Справа в тому, що фактично Михайла тестив Микита та "топив" за нього, більше того нам довелося викуповувати його контракт. Пройшов певний час і вже без Микити ми зрозуміли, що гра svemyy нас не влаштовує, тому було прийняте рішення перевести його на лавку.

Чому вибір впав на 7оХ1С?

 Ми тестували трьох гравців і нам вистачило розуміння того, що цей гравець нам підходить ідеально. Також, Євген ініціативний, а за рахунок нього ми могли покращити свою координацію в середині гри. Ми це відчули, нам це сподобалось. Я задоволений його підходом та баченням гри.

Що змінилось з приходом нового капітана?

Ви не повірите, але в нас навіть маппул змінився. Хлопцям подобається як працює Євген, мені подобається його структурність.

Опиши загальний настрій та атмосферу в команді Lazer Cats після цих змін

Настрій хороший, хлопці розуміють, що ми майже з нуля перебудовуємо свою гру, виходимо з зони комфорту і вчимося заново грати та розуміти гру. Плануємо зібратись на буткемп і остаточно перезнайомитись та  більш плідно працювати. Завдяки власнику організації в нас є можливість та час.

Нагадаємо, Lazer Cats виступить на European Pro League Division 2.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.