Сергій Таран

Кіберспортивна організація Monte, що виступає за підтримки FAVBET, вперше за свою історію перемогу на LAN-турнірі з CS 2 — ESL Challenger Jönköping 2023 у Швеції.

У напруженому гранд-фіналі формату «Best of 3» українці здобули дві впевнені перемоги на мапах Vertigo (13:10) та Anubis (19:16).

За перемогу в турнірі Monte отримали $50.000 та квиток на ESL Pro League Season 19 — великого офлайн-турніру, що пройде на Мальті навесні 2024 року.

Віктор «sdy» Оруджев зі складу команди отримав звання MVP як кращий гравець турніру. Це перша в історії нагорода MVP від HLTV на змаганні рівня челенджеру — виключення зробили через виступ на турнірі одразу двох команд зі світового топ-10: Monte та VP.

«Коли ми починали співпрацю Monte, то казали, що вони мають величезний потенціал,  бо поєднують талант з професійним підходом до розвитку та цілеспрямованістю. Щасливі бачити, що сьогодні цей потенціал перетворюється на реальні перемоги. Вітаємо хлопців та все кіберспортивне ком’юніті України з цим досягненням!» — кажуть у FAVBET.

Нагадаємо, TACO, fer і fnx будуть в новому складі O PLANO.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.