Сергій Таран

16 грудня українська команда Smash Power з VALORANT стартує в Open East Surge Qualifier. Переможець кваліфікації отримає місце в VALORANT Challengers 2024 East: Surge Split 1.

Клуб буде транслювати матчі на своєму Twitch-каналі.

«В суботу Smash Power стартує на дуже важливому для нас турнірі. Ми покладаємо надії на нього і віримо, що ми виборемо цей слот. Моя мета як СЕО нової огранізації - дати хлопцям все для їхнього успіху. Сьогодні ми як ніколи потребуємо сильного клубу, що здатен нав'язати конкуренцію у Східній Європі. Я вірю у наш шлях не менше, ніж в нашу команду.»

Віталій Яріш, CEO Smash Power

Тренер команди Lordarcher в коментарях для Players сказав, що колектив активно тренувався, щоб показати на турнірі максимальний результат.

«Цей турнір — унікальна можливість пройти в Т2, що трапляється вкрай рідко. Крім цього, на вищих стадіях турніру дається vlr.gg статус команди, що відкриває можливості для кращих прак румів. Зараз команда максимально тренується і готується, хоча нещодавня ситуація з мобільним зв'язком трохи нас збентежила. Ми готові показати сильну і стабільну гру, тож приходьте подивитись, що з цього вийде.»

Нагадаємо, Riot Games розкрили деталі VCT Masters Madrid 2024.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.