Сергій Таран

Тренер американського колективу Rocket Олександр Psycho Злобін визнав, що перебував у голосовому часі з командою під час матчів закритої кваліфікації до Americas RMR з CS2, чим порушив правила турніру. У Твіттері українець прокоментував цю ситуацію та заявив, що команда знімається з RMR.

«Я визнаю, що був на кількох матчах закритого відбору до RMR у голосовому чаті з командою, поки мені не повідомили, що це не за правилами. Готовий понести за це покарання за правилами і прошу вибачення у всіх команд, проти яких ми грали.

Найбільше я був шокований, розлючений і засмучений, коли побачив новину про бан гравця "EMIYA" в нашій команді на Faceit. Я проти читерства в будь-якій формі і засуджую його вчинок. Я ніколи не міг подумати, що він читерив.  Це було несподівано як для мене, так і для всіх інших.

Після цієї новини ми не заслуговуємо на участь у RMR - це нечесно по відношенню до інших команд. Тому ми (решта гравців Rocket) знімаємося з турніру.

Наприкінці хочу додати, що ми багато тренувалися і готувалися як команда, так і індивідуально. Мені шкода решту хлопців з команди, що вони не можуть проявити себе на LAN. На жаль, іншого виходу в цій ситуації немає.»

Нагадаємо, сьогодні Monte зіграють проти Astralis в матчі на виліт з європейського RMR B.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.