Сергій Таран

В ніч на 23 травня компанія Valve випустила патч 7.36 для Dota 2. Інформація з’явилася на сайті гри.

Розробники додали вроджені здібності для героїв: «Кожен герой має унікальну вроджену здібність, яка присутня впродовж матчу з самого початку». Вроджену здібність можна побачити на сторінці героя або в грі, якщо навести на нову піктограму між талантами та здібностями героя.

Існує два типи вроджених здібностей: «Одні дають герою постійний унікальний ефект. Наприклад, Світанкова розкриває союзникам усю мапу, коли сходить сонце. 

Інші змінюють здібність героя так, що вона має п’ять рівнів, а на початку гри ви отримуєте додаткове очко здібності. Наприклад, Погонич хвиль Кунки доступний одразу з першого рівня, і його можна покращити згодом ще чотири рази, як і раніше.»

Ще одним нововведенням є грані героїв: «Грані — це спосіб підлаштування героя до певного стилю гри залежно від особистих уподобань гравця чи специфіки матчу. Грані — це особливість героїв. Кожен герой має щонайменше дві грані, і гравець може обирати з-поміж них під час стратегічної стадії на початку кожного матчу». 

Грані визначаються для всіх гравців на стратегічної стадії і їх не можна змінювати під час матчу. Вибрані грані не показуються суперникам, допоки не почнеться гра. Наприклад, для Гадюки можна вибрати посилення Отруйного нападу шкодою по області або сильніші захисні ефекти, коли він перебуває в Попідземному токсині. 

Також розробники приділили увагу балансу предметів та героїв. Повний список змін доступний за посиланням.

Нагадаємо, NAVI покинули DreamLeague S23.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.