Сергій Таран

WePlay Esports розпочала процес ребрендингу та зміни сфери діяльності. Про це стало відомо з прес-релізу компанії.

Відтепер компанія буде називатись WePlay Studios та розвиватися в індустрії продакшену, зі спеціалізацією на розважальному та геймінг контенті. Процес буде проходити в декілька етапів: «від зміни назви, оновлення візуальних елементів та палітри кольорів бренду до зміни корпоративного сайту та інформації про компанію».

Компанія планує працювати у сферах бродкастингу, доповненої реальності, комп'ютерної графіки та дизайну сцен. Протягом 2022 року WePlay напрацьовували досвід в цих сферах, співпрацюючи з мережою інфлюенсерів One True King та ставши офіційним продакшн-партнером Enthusiast Gaming у роботі над шоу NFL Tuesday Night Gaming.

«Граючи у відеогру, ви представляєте персонажа, який прагне визнання у своїй спільноті. Ви проходите з ним шлях до чогось більшого і важливішого. Наша команда працює так само, як і грає, — прагне дедалі більших, грандіозних цілей. Ось чому постійне вдосконалення та розвиток – єдиний спосіб підвищити впізнаваність серед аудиторії та запам'ятатися їй. Команда WePlay Studios готова дивувати публіку навіть за межами кіберспорту. Ми готові ставити пріоритети та інтереси аудиторії на перше місце та показувати, наскільки вона важлива для нас», — каже Ірина Чугай, директор з маркетингу WePlay Studios.

Нагадаємо, організація Copenhagen Flames стала банкрутом та припиняє свою діяльність.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.