Сергій Таран

Український гравець в CS2 Дмитро Wonderful_Y Горкуш прокоментував отримання бану за чити на платформі FACEIT. Він заявив, що його покарали за використання WH багу.

«Гаразд, оскільки ми всі тут бачимо, що відбувається. Я скажу правду про те, що сталося. Я щосекунди молився, щоб мене не забанили після 2 банів гравців EF. AC, і я думав, що буду сухим після цієї історії, так як я використовував цей баг.

Коли з'явився цей баг, я був у тс з другом, який сказав, що всі ним користуються. Я не повірив, бо як в біса sv чити можуть працювати в Faceit. Але це спрацювало. Я пограв з ним 2 раунди і закрив його, тому що не думав, що це можливо виявити з боку Faceit.

Всі звинувачення на мою адресу протягом останнього року, що я граю, були шматком лайна, мене б забанили 10 разів, якби я дійсно шахраював. Але це цілком заслужено. Це лише моя помилка. Гейтери можуть насолоджуватися, я все одно хотів піти на irl після сезону Faceit, здається, це гарний час, щоб піти.»

Але адміністратор FACEIT заявив, що всі гравці, які використовували sv_cheats були забанені раніше, і після цього нікого не блокували.

«Всі гравці, яких було викрито у використанні експлойту sv_cheats, були забанені невдовзі після того, як експлойт був виявлений. Відтоді банів не було.»

Організація Lazer Cats також прокоментувала ситуацію з Wonderful_Y. Клуб заявив, що з 17 квітня гравець відмовився продовжувати випробувальний період і не є його частиною.

«З першого квітня ми розпочали тестування гравця, під час якого була проведена особиста зустріч, де ми порозумілись у спільних поглядах та цілях. Під час тестування ми отримали запрошення на турніри та разом зіграли кваліфікацію до Esports World Cup 2024, закриту кваліфікацію до ССT, матч на United21 та матч ESEA Main.

17 квітня — Дмитро повідомив нам, що з особистих причин продовжити тестування з командою більше не може. Ми здивовані тим, що Wonderful_Y отримав блокування та засуджуємо будь-яку нечесну гру. Наразі Дмитро у своїх соц.мережах, дав розлогий коментар з приводу бану на платформі Faceit.

Нам прикро, що сталась така ситуація — ми продовжуємо тестування та пошук нового гравця»

Нагадаємо, coldzera приєднається до RED Canids.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.