Сергій Таран

Капітан та снайпер складу Monte з CS2 Володимир Woro2k Велетнюк дав інтерв’ю порталу blix.gg. Він підвів підсумки 2023 року для команди.

«Цей рік був шалено хорошим для нас і для нашої організації. Ми багато чого зробили разом, і я дуже задоволений тим, що відбувається зараз. Ми в десятці кращих у світі і не збираємося відступати. Ми все ще в Топ-10, і ми добре граємо на турнірах. Ну, деякі турніри були не дуже хороші, інші - хороші, але в цілому всі задоволені. Думаю, після нового року ми почнемо добре тренуватися, у нас буде час, і ми будемо готові до Катовиць, Мейджора - цих перших двох подій.»

Про значення BLAST.tv Paris Major 2023.

«Це був шалений досвід для нас — бути на сцені мейджора, але зараз ми зовсім не переймаємося граючи на LAN. Ми вже граємо в набагато більшій кількості LAN, ніж зазвичай, тому на наступному мейджорі, я думаю, ми точно зможемо досягти кращих результатів. І наша мета, що б не сталося, завжди перше місце. Ми не приїжджаємо для того, щоб потрапити в плей-оф чи щось таке. Ми хочемо тільки вигравати турніри. І все.»

Про велику кількість матчів у 2023 році.

«Нам дуже допомогла велика кількість офіційних матчів, тому що, на мою думку, найкраща практика — це грати, і я наполягав на тому, щоб було саме так. Деякі гравці втомилися від цього, але я пояснив, що загалом це було б добре для нас. Неважливо, що ми будемо грати 300 ігор на рік. Для нас це великий плюс. Ми можемо зіграти два-три BO3 на день, і ми готові. Загалом, це дуже добре, тому що під час тренувань ти не можеш бути на 100 відсотків зосередженим. Це дуже важко, тому що іноді ти можеш розважатися, але на офіційних змаганнях ти стараєшся з усіх сил і бачиш найважливіші помилки.»

Про причини помилок.

«У нас були комунікаційні помилки. Це типу дефолтні помилки, більшість з яких пов'язані з комунікацією. Іноді нам не вистачало [чогось], і [я відчував, що] мені цього теж не вистачало. Ми повинні більше грати індивідуально, тому що, наприклад, якщо ми виграємо турнір або посідаємо хороше місце, у нас може бути більше днів відпочинку, але ми повинні більше грати індивідуально.» 

Нагадаємо, філіппінська команда AP.Bren виграла M5 World Championship з Mobile Legends та заробила $300 тисяч.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.