Сергій Таран

Колишній український кіберспортсмен Олександр XBOCT Дашкевич згадав про часи, коли він був тренером складу NAVI з Dota 2. На своєму стримі він сказав, що не всі гравці того ростера були згодні грати разом із Данилом Dendi Ішутіним.

«Робота тренера дуже залежить від гравців: як вони сприймають, що вони хочуть робити, який у них настрій, що вони розуміють. У мене було складно з цим, тому що не всі були згодні, щоб Dendi був у команді. Через це не всі тренувалися, хоч у нас все виходило. Але, знаєш, якийсь один момент, і все одразу складніше ставало. <...>

Коли був склад Crystallize, RodjER, SoNNeikO, GeneRaL та Dendi, щось могло ще бути. У нас навіть більш-менш виходило. Але, знову ж таки, Crystallize боявся брати на себе відповідальність, Dendi пішов у статистику — йому треба було все за статистикою, ймовірно, по зв'язкам. Загалом це мало місце, але не всім це подобалося. GeneRaL сидів дивився відео Соболєва, а ось RodjER респект великий — він прямо трайхардил, потів, намагався, грав мільярд пабликів. За всіх потів.»

Нагадаємо, що вперше матч ліги DPC грали на LAN.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.