Сергій Таран

Турнірний оператор ESL планує запровадити нову серію турнірів з Dota 2, яка буде завершуватися масштабним чемпіонатом в столиці Саудівської Аравії. Про це повідомив журналіст Річард Льюїс з посиланням на презентацію, яку ТО надала учасникам The Lima Dota Major 2023. 

ESL має намір помітно збільшити призовий фонд, передивитися систему форматування свого світового рейтингу та фінансово стимулювати клуби. В плани компанії входить об’єднати DreamLeague, ESL One та Riyadh Masters в одну систему ESL Pro Tour. Чемпіонати повинні проходити найближчі два роки. Змагання планується проводити в перервах між чемпіонатами Valve.

DreamLeague пройде в онлайні і буде основним відбірковим турніром на The Riyadh Masters. На нього запросять 16 команд, інвайти будуть видавати за рейтингом ESL, а призовий фонд складе $1 млн. Після цього в Тайланді проведуть ESL One на 12 колективів з таким же призовим фондом. Як цей івент буде пов'язаний з The Riyadh Masters, Льюїсу невідомо.

Серію завершить The Riyadh Masters на 20 кращих команд зі світового рейтингу ESL. Івент буде проходити протягом двох тижнів та стане частиною кіберспортивного фестивалю Gamers8.

Ймовірно, перший турнір Riyadh Masters пройде вже в липні 2023 року. В Ер-Ріяді на цей місяць вже анонсовано проведення Gamers8 і Dota 2 заявлена, як одна із дисциплін.

Нагадаємо, Valve випустять патч 7.33 для Dota 2 в наприкінці квітня.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.