Денис Забарний

Гравець MOUZ Людвіг Brollan Бролін дав інтерв’ю репортеру Players Денису D3str0_o Забарному перед початком плей-оф IEM Katowice 2024 з CS2. 

Вітаю з виходом у плей-офф. Ти грав в різних командах. Що пішло не так з NIP?

Я б сказав, що різні речі пішли не тим шляхом. Багато змін у складі пройшли невдало. Щодо ролей, то у нас не було допоміжних ролей у команді. Особливо після випуску CS2. Вам потрібно почуватися комфортно з усіма товаришами по команді та з усім, що відбувається навколо, але я відчував, що мені не дуже комфортно з ролями, оскільки я не грав ролі, які зазвичай граю.

Що зараз змінилося в MOUZ, враховуючи, що твоя статистика покращилася?

Кожен знає, що робить у своїх ролях. Усі допомагають один одному в грі, і я отримую багато допомоги, наприклад, як я хочу грати в гру. Навколо так багато підтримки. Я вважаю, що найважливіше, щоб кожен знав, що він робить у своїх ролях, і намагався адаптуватися. Я знаю, що роблю.

Зараз ти орендований, чи хочеш продовжити кар'єру в MOUZ як гравець цього ростеру?

Очевидно, я хочу грати за них. Зараз це дуже весело, але я не знаю, що чекає в майбутньому. Сподіваюся, я буду більше грати після мейджора. Я ще не знаю, але сподіваюся.

Як працювати з Sycrone? Які основні настанови ти отримуєш від тренера?

Він дуже хороший тренер. Він такий, підкований в статистиці. Він справді допомагає у всьому. Він багато спілкується з нами під час практики. Він добре вміє адаптуватися до речей, того, що нам потрібно покращити, і планувати гру. Я справді вражений тим, як він може все робити.

Ви будете грати проти FaZe або G2. Що ви скажете про ці команди? Яку команду ти  вважаєш кращим суперником?

Я вважаю, що веселіше грати проти FaZe. Хлопці з моєї команди хочуть грати в frozen, тому що він, можливо, суперник для них. Я думаю, що G2 хочуть помститися за все, оскільки FaZe переміг їх пару разів. Для мене це 50/50, мені байдуже, з ким я граю. Грати проти FaZe веселіше також через karrigan.

Які ваші цілі на IEM Katowice 2024?

У нас була мета – перш за все вийти в плей-оф. Тепер треба йти крок за кроком. Я думаю, що ми можемо виграти все, і ми постараємося це зробити.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.