Олексій Харченко

CEO української кіберспортивної організації IKLA Максим Беднарський дав невелике інтерв'ю головному редактору Players Олексію Харченко, де розповів про рішення зробити два склади і потенційний трансфер Квема.

Чим викликане рішення зробити саме два склади?

Ми хотіли зберегти всіх гравців з минулого складу які змогли кваліфікуватися на IESF та Challenger. Також ми хочемо підтримати українську сцену в складні часи. Рішення про перехід на інтернаціональну команду було прийнято ще після останнього РМР, але вдалий момент для цього був саме в це трансферне вікно.

Якій із команд буде віддаватися перевага, якщо може бути конфлікт інтересів, на умовному RMR?

Тій команді, яка буде фактично сильніша.

Українське ком'юніті негативно сприйняло інформацію, шо Квем не продається. А як сам гравець прийняв таку позицію клубу?

Команда з топ-10 прийшла з офіційним запитом до нас по Квему вчора. Він відмовився навіть з ними розмовляти. У цієї команди немає партнерських слотів та вони втратили 2 ключових гравця цього трансферного вікна. Влад розуміє, що це не той трансфер який він хоче. Якщо прийде команда яка йому імпонує і зійдеться з нами по умовах, ніхто Влада тримати силоміць не буде! Мене цікавлять тількі мотивовані гравці. Наразі Влад хоче грати в IKLA.

В нього в контракті є формула, за якою вираховується його максимальна трансферна вартість в залежності від його зарплатні, кількості місяців які залишилися по контракту та коефіцієнту його імпакту в команду. В рамках цієї суми і будуть вестись перемовини. Як ви розумієте чим меньше в нього залишається контракту, тим менша ця ціна. Хочу наголосити, що цього року ми покращили йому умови і продовжили контракт до кінця 2025 року.

Чи сильно виріс бюджет з урахуванням того що тестування проходять такі гравці як misutaaa?

Бюджет від тестів не виріс, але якщо ми хочемо проходити на мейджор та змагатися з найкращими, то повинен бути і відповідний бюджет.

Чи планує клуб заходити в інші дисципліни?

Поки ми не бачимо цікавих для себе дисциплин, але слідкуємо за всім кіберспортом і якщо буде хороша нагода, ми її не втратимо.

Які саме організації цікавились Квемом? Багато хто припускає, що це NAVI, наскільки це правда?

NAVI - офіційно запит не надсилали. Влад - дуже сильний гравець, їм цікавилися декілька команд, але називати їх я не буду. Скажу так - ним цікавилися декілька топових команд.

Нагадаємо, Monte отримали за BOROS до $200 000.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.