Софія Піхало

Крістофер GeT_RiGhT Алесунд, легендарний гравець з CS, поспілкувався з репортером Players Софією Піхало про поразку Heroic, новий склад NAVI та виступ Monte. 

Чому, на вашу думку, Heroic програли свою гру?

Heroic просто не вистачало на сервері. На рівні командної гри, на індивідуальному рівні, і в спілкуванні. Я думаю, що все було погано. Здебільшого тому, що вони є командою номер один у світі за командною грою. Цей матч був одним із небагатьох випадків, коли я бачив, як ця команда фактично зникла на сцені. Це було дивно бачити, якщо чесно.

Що ви думаєте про новий склад NAVI?

Склад NAVI дуже цікавий здебільшого через гравців у ньому. Я з нетерпінням чекаю побачити їх у CS2. Я думаю, що на початку їм буде трохи важко через різні особистості та налаштування команди. Я терпляче чекаю. Можливо, я буду чекати довго, можливо ні, але я майже впевнений, що ми знову побачимо того самого s1mple. 

У мене є запитання щодо виступу Monte. Що ви можете про них розповісти і як ви оцінюєте їх виступ на IEM Cologne 2023?

Monte – такий цікавий продукт, тому що це одна з небагатьох українських команд, які залишилися, після того як NAVI змінили свій склад. Просто дивовижно бачити їх талант і те, що sdy робить з командою за рахунок свого досвіду. Виступ тут, у Кельні, був не найкращим порівняно з мейджором, наприклад. У той же час вони також замінили деяких гравців. Я очікую чудових результатів у майбутньому, тому що це дуже цікава команда. У них зовсім інший стиль гри, ніж у інших команд. Я з нетерпінням чекаю побачити, що вони можуть приготувати в CS2.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.