Олексій Харченко

Гравець Vitality Вільям mezii Мерріман дав інтерв’ю головному редактору Players Олексію Харченко після перемоги над FaZe у гранд-фіналі BLAST Premier Fall Final 2023.

Дивовижна гра. Що це означає для тебе, оскільки це твій перший великий досвід і трофей?

Так, зараз я просто вивільняю свої емоції. Можливо, сьогодні ввечері або через кілька днів я справді відчую те що сталося і озирнуся на гру. Я надзвичайно радий, що всі активізувалися, і, як я вже сказав, боротьба та ментальність у цій команді божевільні. Усі знають, як перемагати, вони робили це раніше, а тепер я тут і виграв свій перший турнір, і це дуже добре.

Ти щасливий бути у Vitality? Що ти можеш сказати про своїх одноклубників, що ти можеш сказати про apEX, який був дуже емоційним під час гри та турніру?

Кожен у команді виконує чудову роль. Мій індивідуальний виступ був не найкращим на цьому турнірі, але всі в команді так добре допомагають, переконуючись, що я почуваюся комфортно у своїй ролі. Ми знаємо, що це займе деякий час, але всі роблять дивовижну гру. apEX - це просто божевільний лідер навіть поза грою. Як я вже сказав, він дуже емоційний, допомагає команді та виконує свою роботу. Коли у вас є всі ці гравці на сервері, які виконують свою роботу і вбивають усіх, у мене немєж роботи.

Ти уявляв, що це буде така швидка гра? 2:0, близький результат на другій мапі, але загалом це було швидко.

Я знаю, що на першій мапі нам було точно комфортно. Це команда, яка раніше банила Vertigo, принаймні в CS:GO. Ми знаємо, що їм знадобиться деякий час, щоб принаймні звикнути до цієї мапи. Нам дуже комфортно на Vertigo. Що стосується Nuke, то навіть у попередній грі ми відпустили другу мапу. На жаль, у першій половині вони були набагато кращими. Ми знали, що повинні бути конкурентоспроможними. У нас було 5 раундів, і це було дуже важливо. У той же час, виходячи на другу половину ми знаємо, що наша сторона Т сильна. Це була важка гра, але я просто радий, що ми це зробили.

Що зараз для тебе і Vitality? Що ти зробиш прямо зараз, через 5 хвилин після інтерв'ю?

Чесно кажучи, я сподіваюся, що все запам’ятається, я просто насолоджуюся моментом, тому що це залишиться в пам’яті назавжди. Виграш першого Tier 1 турніру стане для мене чудовим спогадом, тож нехай цєвсе трохи заспокоїться.

Отже, наступний Катовіце для вас, якісь прогнози? Хочеш ще один трофей?

Так, я маю на увазі, що ми намагатимемося виграти якомога більше, як колись Vitality робив це на всіх великих турнірах. Я думаю, що тепер моя черга, тому, сподіваюся, ми зможемо зробити ще трохи з Vitality, але, як я вже сказав, ми можемо виграти всі великі турніри. Ми обов’язково все зробимо для цього. Я показав тут результат і це всього лише кілька тижнів тренувань, і з деяким додатковим часом ми навіть станемо ще кращими.

Дякую, друже, вітаю!

Дякую!

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.