Олексій Харченко

Завдяки розслідуванню Players і Дмитра Bamb1ni Кузьменко та спільній роботі українського кіберспортивного ком’юніті до деяких європейських команд вдалося донести, що участь в турнірі RCL 2024: Advanced League (Russian Cyber League) є підтримкою російської агресії. На даний момент від участі в турнірі відмовилися ENCE Academy, Alliance, Astralis Talent, BIG Academy та MOUZ NXT. Деякі команди офіційно повідомили про це в Твіттері, інші напряму відписали українським кіберспортивним інфлюенсерам, які займалися донесенням цієї інформації.  

Активну участь в масованому Twitter-штормі та донесенні інформації до команд брали Олександр Petr1k Петрик, Іван Johnta Шевцов, Олексій yXo Малецький, Михайло Olsior Звєрєв, Дмитро Bamb1ni Кузьменко, Джеймс Бенкс, UESF, кастери студії Maincast та багато інших відомих українських та іноземних медійних і кіберспортивних особистостей. Цей результат вдалося досягти за рахунок спільної роботи ініціативної групи, в яку входять відомі українські кіберспортивні діячі і редакція Players, як представники ЗМІ. 

За інформацією польcького журналіста з сайту Respawn.pl Марчіна Капустки, 9INE також знімаються з турніру

Варто зазначити, що сьогодні вночі на сайт Players була масована DDoS-атака.    

Нагадаємо, редакція Players підготувала розслідування, в якому ми довели, чому турнір RCL 2024 з CS2 - це класичний приклад російської пропагандистської машини і “кіберспорта в політиці”.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.