Софія Піхало

Гравець FaZe Давид frozen Чернянський дав інтерв’ю репортерці Players Софії sonyapixxel Піхало.

Вітаємо з виходом у плей-офф. Хто з ваших партнерів по команді був найяскравішим на цьому ІЕМ?

Перш за все, дякую вам. Я б сказав, що всі, ви знаєте. Робін, Ropz, активізувався, я активізувався, broky активізувався, Rain, навіть karrigan мав свій момент. Поки що я не думаю, що хтось взяв на себе ініціативу. З нашого боку це була командна робота.

Що ти можеш сказати про Катовіце як про турнір? 

Один з найбільших і найважливіших турнірів з CS. Це перший раз, коли я гратиму перед ареною. Для мене це мрія, яка здійснилася, тому що востаннє, коли я проходив через цей зал, я був ноунеймом,  я був тут як вболівальник, я фактично спостерігав за грою FaZe. Це неймовірно — грати тут.

Нервуєш перед виступом на арені?

Можливо, трохи, якщо чесно, але я збираюся насолоджуватися цим. Це мій перший виступ на Spodek, я ніколи не грав перед такою публікою. Я вже грав перед кількома натовпами. Це буде новий досвід. Думаю, мені сподобається, і я покажу хороше шоу.

Що ти можеш сказати про свою групу і суперників?

Люди можуть сказати, що було легко, але, зрештою, іноді було важче грати з андердогами, тому що ти очікуєш, що переможеш їх. Ми грали проти Eternal Fire, це була важка гра. Перейшли на 3 мапу, втратили багато форс баїв у цій грі. Вони грали від стрільби, чесно кажучи, вони також добре стріляли. Я просто щасливий, що ми їх закрили. Відтепер легких матчів не буде. Коли ми програли Spirit, я б сказав, що ми не показали себе в той день. Я думаю, що FaZe буде блищати в плей-оф. 

У вас 30 балів різниці в рейтингу HLTV з Vitality. Як ти ставишся до того, що ваш найближчий суперник зазнав поразки?

Я думаю, що це все ж таки CS, на деяких турнірах трапляються прикрі випадковості. Очевидно, відстійно, що Vitality більше немає. Тому що зрештою це буде схоже на битву за N1/N2... але тут все ще є чудові команди. Це не те, що ми знаємо, що у нас перемога в кармані або щось подібне. Ми програли Spirit на днях, будемо грати з G2, в іншому матчі перемогли MOUZ. Попереду ще багато чудових команд. Нам просто потрібно показати себе і добре вистрілити.

Ми зараз у Польщі, тож Spodek, очевидно, вболіватиме за ENCE та MOUZ. Як ви будете справлятися з цим тиском?

У нас є NEO (гордо посміхається). У нас є NEO і karrigan, які є фаворитами натовпу майже на кожному турнірі. Я думаю, що навіть якщо натовп буде проти нас, ми просто змусимо його замовкнути.

Ти бачив нове оновлення CS2? Що ти думаєш про рівень розвитку CS2 в цілому?

Так, я трохи пограв сьогодні вранці. Встав рано, щоб, знаєте, зробити кілька кіллів.

Відчуття трохи гостріші, ніж вчора перед сном. Я б просто розвивався в цьому напрямку, продовжував працювати в цьому напрямку. Очевидно, я думаю, що це легше сказати, ніж зробити. Раніше я б оцінив гру на 6/10, сьогодні 7,5/10, так що рейтинг повільно зростає, я б сказав.

7,5/10 і у тебе вже є новий кейс? 

О, я вже відкрив кілька, але нічого не випало. Тільки скіни голубого кольору. 

Ваша наступна гра проти G2. Ці хлопці не мали сильного старту, але вони дійшли до Сподека. Що ти думаєш про цю гру, чи буде рахунок 2:0, чи...

Я думаю, що буде 3 мапи. Я знаю історію Faze/G2, кілька близьких ігор, кілька хороших клатчів. Очікую на хорошу гру. Як ти сказала, у них був важкий старт, у нас теж був важкий старт, тому я думаю, що обидві команди покажуть себе в цей день.

Ти і NEO обидва новачки в команді, ти граєш за FaZe лише 2 місяці, NEO - 6 місяців. Чи відчуваєте ви, що інші тіммейти допомагають вам?

Мені, як гравцеві і на моїй позиції – всі допомагають. Якщо я хочу щось зробити, якщо у мене є якісь проблеми, навколо мене є люди, яких я завжди можу запитати про всілякі речі. Всі дуже допомагають. Я думаю, що я роблю те, що роблю, завдяки моїм товаришам по команді.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.