Сергій Таран

З 16 по 20 березня на ESL Pro League Season 15 зіграють колективи з групи В, в якій виступлять: ENCE, FaZe Clan, FURIA Esports, Outsiders, Sprout и Team Vitality.

Пропоную відразу розібратися зі Sprout і ENCE. Ці команди виглядають слабше інших учасників в групі, але до них все одно потрібно ставитися з повагою. Їм можна програти у важливому матчі і позбутися права пройти далі, як це було з G2.

Складно передбачити, як зіграють хлопці з Outsiders (Virtus.pro). Вони виступають під нейтральним тегом, ще з великою часткою ймовірності вони зіткнуться з тиском ком'юніті. Тому складно повірити, що колектив з СНД запрацює слот в плей-офф турніру, але хлопці точно доставлять проблеми фаворитам.

Залишаються Team Vitality, FURIA Esports і FaZe Clan. Будь-яка з цих команд може провалити пару матчів і залишитися за бортом стадії плей-офф. Найбільше сумнівів викликають бразильці, так як складно передбачити, в якій формі вони підійдуть до турніру. Але якщо хлопці індивідуально будуть готові, то ми побачимо їх в наступному етапі.

Оновленому складу французького клубу цілком під силу пройти в плей-офф EPL S15. Тільки бути впевненим у цьому на всі 100% не можна. У будь-якому матчі французько-данський ростер може зловити дискомунікацію і втратити важливі очки.

Після того, як FaZe виграли IEM Katowice 2022, всі впевнені, що вони - одні з головних претендентів на перемогу в турнірі. Засумніватися в цьому змушує тільки виступ G2 в групі А, де вони з тріском провалилися.

Підбиваючи підсумки, можна сказати, що не можна бути впевненим у жодній з команд. Але я ставлю на те, що далі пройдуть FaZe, Vitality і FURIA.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.