Сергій Таран

Тренер складу Monte з CS:GO Сергій lmbt Бежанов розповів про перший період адаптації Александера br0 Бро в команді. Спеціаліст відмітив, що в колективі проходить процес перебудови структури гри.

«Є період адаптації, він досить непростий, нам доводиться змінювати багато позицій і все таке інше. І деякі ролі, в деяких стратах не підходять і додаються нові страти, звісно і таке інше. І він щось приносить, тому що ми поважаємо гравців і я казав це неодноразово, що я люблю послухати все ж таки, що скаже гравець, потім зробити якісь висновки з цього. Тому що йому грати на позиції, йому грати на ролі, якщо йому десь в деяких моментах некомфортно і це будь-якого гравця стосується, то це, звісно, треба змінювати, бо воно просто не буде працювати.

З BOROS також не існувало такого, що +W, я не знаю звідки взявся той стереотип. Він просто не завжди робив все так як треба робити, але іноді коли він робив не так як треба, просто виходили дуже-дуже добрі речі.»

Також Бежанов розповів, що на заміну Мохаммаду BOROS Малхасу розглядалось приблизно 10 гравців.

«Якщо чесно, більше 10 точно кандидатур було, але в цілому зараз, після чотирьох днів будкемпу, і ми до цього не грали, тобто перша зустріч і перша підготовка стається саме тут, то я не жалкую про наш вибір, абсолютно. Він далі буде розвиватися, тобто якщо в перші декілька днів він ще не так впевнено грав і не так впевнено комунікував, то зараз він до цього звикає, звикає до атмосфери в команді, також вже вносить свої там жарти і все таке інше, тому мені подобається поки що.»

Нагадаємо, три матчі NAVI входять в топ-5 найпопулярніших протистоянь на IEM Cologne 2023 після завершення групової стадії.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.