Сергій Таран

Українська організація NAVI оголосила, що виставляє Данила headtr1ck Валітова з академії за CS:GO на трансфер. Клуб готовий розглянути повний продаж і оренду. Про це стало відомо з офіційного сайту Народжених Перемагати.

Глава кіберспортивного напрямку NAVI Аміран Ami Рехвіашвілі пояснив це рішення тим, що Валітов заслужив спробувати свої сили на тир-1 рівні.

«Сьогодні для мене дуже сумний і водночас радісний день. Даня — один із найкращих гравців NAVI Junior. Він заслуговує на можливість виступати на tier-1 рівні. 

За більш ніж 2 роки в NAVI він показав себе справжнім професіоналом та майстром своєї справи. Разом з його особистими якостями, ігрові навички Даниила роблять його ідеальним кандидатом для будь-якої топової команди. 

headtr1ck – головна зірка Академічної ліги. Він грав у основному складі та чудово виступав на останніх турнірах. Даня давно переріс академію, і ми бажаємо дати йому шанс показати себе на вищому рівні. 

Я радію, що академія NAVI продовжує виховувати гравців світового рівня. Певен що незабаром Даниил стане в один ряд із нашими найкращими випускниками»

Ami

Сам headtr1ck подякував організації, тиммейтам і Рехвіашвілі за час спільної роботи. Він зазначив, що для нього було честю грати за NAVI.

«З моменту приєднання до NAVI моє життя повністю змінилося. Я завжди був щасливий і гордий виступати за таку велику організацію. Було багато зльотів і падінь, я вдячний кожному гравцю, з яким виступав, — це незабутня історія. 

Хотів би окремо подякувати моєму тренеру Амірану за те, що одного дня він повірив у мене і дав шанс розкрити себе. Складно усвідомлювати, що мій час в академії добіг кінця, але я розумію, що треба рухатися вперед і досягати нових висот. 

Раз у NAVI — назавжди у NAVI»

headtr1ck

За NAVI Junior Валітов грав з квітня 2020 року. З командою він ставав віце-чемпіоном WePlay Academy League Season 2. Також українець грав за основний склад на ESL Pro League Season 15 і BLAST Premier Fall Groups 2022.

Нагадаємо, NAVI на ESL Pro League S16 розгромно програли Endpoint.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.