Сергій Таран

У другому раунді PGL Major Antwerp 2022: Legends Stage CS:GO складу української організації NAVI протистояли німці з BIG. Команди провели цікаве мап-вето, в якому Народжені Перемагати відмовилися грати Nuke і вибрали Ancient.

За захист у німців виходило нав'язувати боротьбу колективу Олександра s1mple Костильова. Головною проблемою Natus Vincere в атаці була - несконцентрованість, хлопці віддали пару раундів проти 2к баю і не завжди дисципліновано розігрували ситуації в більшості і з встановленою бомбою. Але NAVI все одно змогли виграти першу половину з рахунком 8:7.

Після зміни сторін BIG змогли продемонструвати тільки один раунд, в якому вони змусили супротивників затиснутися в глибоких позиціях, чим прекрасно скористалися. Але перший збройовий раунд був єдиним, який змогли взяти німці. NAVI швидко адаптувалися під стиль опонентів, віддаючи мзс, але контролюючи при цьому всі підходи до плентів.

Підбиваючи підсумки двох зіграних матчів можна впевнено говорити, що у NAVI є проблеми з дограванням раундів. А ось у всіх інших аспектах Народжені Перемагати готові на всі 100%. Тепер у Natus Vincere статистика 2-0 і вони зіграють матч за вихід в плей-офф.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.