Сергій Таран

У першому півфінальному матчі BLAST Premier: Spring Finals 2022 по CS:GO склад української організації NAVI грав проти OG.

У фіналі Natus Vincere пікали Dust2 і відіграли його відмінно, тому вони вирішили і в цьому матчі покластися на нього. На старті карти європейський мікс не міг пристосуватися до частих атак через «лонг», але ближче до кінця половини OG знайшли свою гру і звели рахунок до 7:8 на користь Народжених Перемагати. Але ось в атаці Неманья nexa Ісаковіч не зміг підібрати правильні тактики для своєї команди, що дозволило хлопцям з NAVI впевнено закрити карту (16:9).

OG своєю картою вибрали Inferno, але це було ризиково, оскільки вчора NAVI на цій карті знищили FaZe. Але nexa довів, що його колектив не дарма зробив ставку на цю локацію. Народжені Перемагати не були готові до швидких атак опонента, які змушували Олександра Костильова і в несподівані моменти. Так, за Т сторону у Natus Vincere був шанс перевести карту на допи, але OG змогли дотиснути супротивників і перемогти. Рахунок у серії 1:1.

Переможець матчу визначався на Mirage. За атаку у NAVI не виходило знайти слабке місце супротивників, а частий акцент на плент А не виправдовував себе, тому половина закінчилася з рахунком 7:8 на користь OG. Після зміни сторін Народжені Перемагати включили свій досвід, вони витягали досить складні раунди і дозволили взяти європейському міксу тільки два раунди за Т.

NAVI становятся первым финалистом BLAST Premier: Spring Finals 2022. В последних играх подопечные Андрея B1ad3 Городенского доказали, что находятся в отличной форме и могут выиграть чемпионат. 

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.