Сергій Таран

Кіберспортивна організація Counter Logic Gaming (CLG) припинить своє існування через скорочення в материнській компанії клубу The Madison Square Garden Company. Про це повідомляє журналіст Тревіс Геффорд.

За інформацію інсайдера, на початку тижня працівники CLG отримали повідомлення, що до суботи їх всіх буде звільнено. Власники клубу планують залишити тільки підрозділ з League of Legends, який найближчим часом буде проданий NRG.

Геффорд поки не знає, у володіння NRG перейде тільки склад з LOL та слот в LCS, чи всі активи Counter Logic Gaming. Доля інших активних команд CLG на даний момент невідома.

Тег Counter Logic Gaming представлений на змагальній сцені League of Legends з перших турнірів. Команда двічі вигравала франшизу лігу LCS для Північної Америки та була срібним призером Mid-Season Invitational 2016. Склад організації з CS:GO був учасником п’яти мейджорів та один раз проходив в плей-оф. З 2018 CLG розвивають у CS лише жіночий кіберспорт.

Нагадаємо, організації OpTic Gaming і Team Envy завершили злиття.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.